Nevelési tanácsadás

Lefele nyíl

Problémák, melyekkel fordulhat hozzánk

Sokszor nehéz megtalálni a gyermekkel /serdülővel a hangot. Nem hallgat ránk, felesel, agresszív, dühét rajtunk vezeti le. Nem tudjuk, mit csinálunk rosszul, számtalan féleképpen próbáltuk már, mégsem változik a viselkedése.

Elbizonytalanodtunk, hogy jó szülők vagyunk –e. Megszületett a bűntudat érzése bennünk mint szülőkben.

Ne halassza holnapra, kérjen időpontot még ma!

Időpontkérés

Eszközök

A nevelési tanácsadás legfőbb eszköze a beszélgetés, de a papír-ceruza teszteknek, rajzolásnak, egyéb szimbolikus eszközöknek is helye lehet a folyamatban.

Hogyan zajlik egy-egy beszélgetés?

A beszélgetések legfőbb „összetevői” a szülők, szerencsés, ha az egy háztartásban élő szülők/nevelőszülők mind jelen vannak, vagy azok, akik a problémát érzékelik.

Hány szakember van bent, miért?

Egy szakember vezeti az üléseket.

Mennyi idő elérni eredményt?

Amennyiben az érdekelt felek motiváltak és mind megjelennek a konzultációkon, akár 3-5 alkalom után is érezhetnek változást aha-élményeik mentén, vagy a tanácsadó által ismertetett nevelési elvek vagy eszközök együttes, közös, következetes alkalmazásával.

Ne halassza holnapra, kérjen időpontot még ma!

Időpontkérés

50 perces ülés

15 000 Ft

80 perces ülés

24 000 Ft

FIZETÉS MÓDJA:

Az ülések díját kétféleképpen, az ülés után készpénzben a szakembernél, vagy az ülés után banki utalás segítségével rendezheti. Minden ülésről számlát állítunk ki.

LEMONDÁSI IDŐ:

A már leszervezett üléseket, programütközés, egyéb akadályoztatottság esetén 48 órával az ülés kezdete előtt tudják térítésmentesen lemondani. 48 órán belüli lemondás esetén, amennyiben az nem valamilyen előre nem látott, vis major helyzet miatt történik, az ülés teljes árát kérjük megfizetni.

Lefele nyíl

Időpont / információ kérés