Jobbra nyíl

Gyakran Ismételt Kérdések

Hatékony segítséget nyújtunk párkapcsolati problémák, családi nehézségek, nevelési kérdések és egyéni elakadások esetén is. Óvodás, iskolás, serdülő gyermekével kapcsolatban fölmerülő nehézségek esetén is várjuk megkeresését. Akár egyedül, párjával vagy családjával érkezik hozzánk, biztonságban érezheti magát.
Alapvetően mentálisan egészséges emberekkel foglalkozunk, akik szükségét érzik a pszichológiai segítségnek, motiváltak nehézségeik megoldásában. Akkor is bátran fordulhat hozzánk, ha nem tudja pontosan meghatározni, mi a problémája, vagy milyen szakember segítségére lenne szüksége. Ilyenkor az első beszélgetés után felvázoljuk a változáshoz szükséges útvonalakat, továbbá javaslatot teszünk a megfelelő szakember képzettségét illetően.
A tanácsadói folyamat alapvetően különbözik gyerekeknél és felnőtteknél. A felnőtt egyedül érkezik rendelőnkbe, heti egy alkalommal, tipikusan minden héten ugyanazon a napon, ugyanabban az órában. A gyerekek esetében az első 1-2 alkalom a szülővel folytatott beszélgetés, ezt követően a gyermekkel folytatott 4-5 ülés után ismét szülőkonzultáció következik.

Időpontot egyeztetni, információt kérni telefonon (+36209139190), e-mailen ([email protected]) vagy a kapcsolat menüpontban található űrlapunk (linkelve) segítségével tud.

Mivel az ülések idején lehalkítva tartjuk telefonjainkat, előfordulhat, hogy nem tudjuk azonnal fogadni hívását. Ebben az esetben, amint észleljük hívását, fog kapni egy „Hamarosan visszahívjuk” üzenetet, és aznap, de legkésőbb 24 órán belül visszahívjuk. Telefonos bejelentkezéskor Vitéz Diánával fognak beszélni. Minden információt, amelyet megosztanak velünk, a szakmai protokollnak megfelelően titkosan kezeljük, nem osztjuk meg harmadik féllel.

Igen. Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, felteheti kérdéseit, készségesen, legjobb tudásunk szerint válaszolunk.

Igen. A pandémia kapcsán rengeteg tapasztalatot szereztünk az online térben. Egyéni tanácsadói és párkapcsolati tanácsadási folyamatokat online is hatékonyan tartunk. Gyermekekkel, családokkal leginkább a személyes üléseket preferáljuk. Illetve ha már folyamatban van egy egyénre szóló vagy párnak szóló tanácsadás, és a folyamatban részt vevő személyek közül bárki betegség enyhe tüneteit észleli magán (kliens vagy szakember), akkor is tudjuk az online ülést biztosítani.

Az ülések árát kétféleképpen rendezheti: az ülés után készpénzben a szakembernél, vagy az ülés után banki utalás segítségével. Minden ülésről számlát állítunk ki.

A már leszervezett üléseket, programütközés, egyéb akadályoztatottság esetén 48 órával az ülés kezdete előtt tudják térítésmentesen lemondani. 48 órán belüli lemondás esetén, amennyiben az nem valamilyen előre nem látott, vis major helyzet miatt történik, az ülés teljes árát kérjük megfizetni.